Özgür Özel'den o il için özel çağrı: "Eğer başka bir partiye oy verirseniz..."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, o il için gençlere kritik bir çağrıda bulundu. Özel, "Eğer başka bir partiye oy verirseniz AK Parti kazanır" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'deki mitingde vatandaşlara seslendi. Yaklaşan yerel seçimler hakkında çağrı yapan Özel şu mesajı verdi:

"BAŞKA PARTİYE OY VERİRSENİZ BALIKESİR'İ AK PARTİ KAZANIR"

"Seçimlere 5 gün var. Anketlere göre Ahmet Akın seçimleri önde götürüyor ama birkaç puan farkla önde olmak bizleri rahat uyutmaz.  Buradan açık açık konuşmaya geldik; geçmişte birlikte olduğumuz iyi insanlar. Geçmişteki ittifak ortaklarımız... Eğer başka bir partiye oy verirseniz Balıkesir'i AK Parti kazanır ama CHP’ye oy verirseniz Balıkesir’i hep birlikte kazanırız. Buraya Ahmet Akın'ı size emanet etmeye geldim."

"EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI AKP İLK GELDİĞİNDE 8,5 ÇEYREK ALTIN ALIYORDU ŞİMDİ 2,5"

Emeklinin yaşadığı ekonomik sıkıntılara da dikkat çeken Özgür Özel, şunları kaydetti:

"Erdoğan iktidara geldiğinde en düşük emekli maaşı 1,5 asgari ücret seviyesindeydi. Eğer değişmeseydi bugün en düşük emekli maaşı 26 bin lira olacaktı. En düşük emekli maaşı AKP ilk geldiğinde 8,5 çeyrek altın alıyordu, şimdi 2,5 çeyrek altın alıyor. Yani cebinizden 5,5 çeyrek altın çalındı."

"İKTİDARDAN KURTULABİLİRİZ"

Gençlerin işsiz olduğuna dikkat çeken ve gençlerin yurtdışında yaşama hayali kurduğunu belirten Özel, şu çağrıda bulundu:

"Türkiye'yi yasaklar ülkesine çeviren bu iktidardan ancak hep beraber gücümüzü sandıkta göstererek kurtulabiliriz. Tüm gençleri geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz."

Gündem Haberleri

Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Av. Bülent Kaya: Yargı Bağımsız Değil
Manisa Büyükşehir'de yeni başkan belli oldu
Ben bugünü unutmam, kimse unutmasın!
Üç altın kaçakçısı olduğu söylenen MHP milletvekiline ne oldu?
İşte Ekrem İmamoğlu'nun en görüntüsü!