Özgür Özel'den sonra Ekrem İmamoğlu da 'Winner' ceketiyle

CHP lideri Özgür Özel'in ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da 'Winner' ceketi giydiği görüldü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in CHP Genel Merkezi'ni ziyareti sırasında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleşen ve 'Winner' ceketi olarak anılan ekoseli ceketi giyinmesi çok tartışılmıştı.

CHP lideri Özel, gazeteci Fatih Altaylı'ya katıldığı programda bu tartışmalara birinci parti olduklarını hatırlatarak "bir kere de biz giyelim" diye konuşarak tartışmanın anlamsızlığına dikkat çekti.

İMAMOĞLU DA 'WINNER' CEKETİNİ ÇEKTİ

Özel'den sonra şimdi de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu aynı ceketi giyindi. Özel ve İmamoğlu, Edirne Büyükşehir Belediyesi ve İl Başkanlığını ziyaret etti. İmamoğlu'nun burada 'winner' ceketi giyinmesi dikkat çekti. 

İmamoğlu'nun da aynı ceketi giyinmesi ne gibi tartışmaları beraberinde getirecek, birlikte göreceğiz...

Gündem Haberleri

Burada AKP'li kimseyi istemiyorum!
TİP'ten Özgür Özel'e dayanışma ziyareti
CHP örgütleri harekete geçti: 81 ilde suç duyurusu
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'ye ev hapsiyle serbest
Atatürkçü Düşünce Derneği, Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusunda bulundu