Özgür Özel'den "Yıllar önce her şey onun telefonu ile başladı" dediği isme ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yıllar önce her şey onun telefonu ile başladı" diye işaret ettiği o ismi genel başkanı olduktan sonra ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yıllar önce her şey onun telefonu ile başladı. Meslek örgütümüzde beni göreve davet eden, yönetimine alan dönemin Manisa Eczacı Odası Başkanı Nükhet ablamı evinde ziyaret ettim" açıklamasını yaptı.

Özel, eski Manisa Eczacı Odası Başkanı Nükhet Tartan'ı Manisa'daki evinde ziyaret etti. Ziyareti sosyal medya hesabından da paylaşan CHP'nin çiçeği burnunda Genel Başkanı şu ifadeleri kullandı:  

"Yıllar önce her şey onun telefonu ile başladı... Meslek örgütümüzde beni göreve davet eden, yönetimine alan dönemin Manisa Eczacı Odası Başkanı Nükhet ablamı evinde ziyaret ettim."

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’