Partiden istifa eden İbrahim Özkan'dan Akşener'e 'salak' ve 'ahmak' yanıtı

İYİ Parti’de kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesinin akabinde partisinden istifa eden eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Akşener'in kendisine yönelik 'salak' ve 'ahmak' sözlerine yanıt verdi.

İYİ Parti’de kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesinin akabinde partisinden istifa eden eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, kendisine yönelik Meral Akşener'in sarf ettiği, "İmamoğlu'nu çok seviyor olabilir bu arkadaşımız. Müthiş bir sevgi sevda yaşıyor olabilir. Ona da saygı duyuyorum. Böyle baktığınız zaman, yalancılık, salaklık ve ahmaklıkla eş değerdir" sözlere yanıt verdi.

Kişisel X (Twitter) hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Özkan, "Size yakıştıramadığımı belirtmek isterim. Bu açıklamalarınızla ilgili hukuki süreç başlatmıyorum" dedi.

Özkan şu sözleri kullandı:

"Sn. Genel Başkanım

Şahsınıza herhangi bir kötü söylemim olmadı ve olmayacak.

Sizinle aynı fikirde olmadığım için sadece görüşlerimi açıkladım.

'Salak ve Ahmak' cümlelerini size yakıştıramadığımı belirtmek isterim.

Bu açıklamalarınızla ilgili hukuki süreç başlatmayıp, sizi en büyük adalet makamı olan kamuoyunun vicdanına havale ediyorum."

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’