Patron ve oğlu, iftarda işçi dövdü: Kucaktaki bebeği bile darp ettiler

Silivri Kale Kayış Fabrikası işçileri aileleriyle birlikte, iftar yemeği sonrasında patronla konuşmak için patronun yanına gitti. İşçiler patron ve oğlu tarafından darp edilerek tehdit edildi. Patronun korumalarının da müdahale ettiği işçilerden birinin bebeği darp edildi.

İstanbul Silivri'deki Kale Conveyor (Kayışları) fabrikasında, sendikal faaliyetleri sebebiyle baskı gördükleri için direnişte olan işçiler, işyerinin verdiği iftar yemeğine katıldı. İftar açıldıktan sonra aileleriyle birlikte patron ile konuşmaya giden işçileri patron Faruk Dağlı ve oğlu tehdit edip, darp etti.

soL'un haberine göre, iki işçi, eşleri ve işçilerden birinin altı aylık bebeği bir odada patronla görüşürken, patron bağırıp çağırmaya başladı. İşçilerden birinin patrona bağırmamasını söylemesi üzerine; patron, patronun oğlu ve bir koruma işçileri darp etti. Olay sonrası Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işçiler ve işçilerden birinin bebeği için darp raporu alarak şikayette bulunmak üzere Silivri Emniyet'ine başvurdu. Patron Faruk Dağlı'nın "Bütün servetimi sizi mahvetmek için harcayacağım" diyerek işçileri ve ailelerini tehdit ettiği öğrenildi.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu