Penguen'den flaş açıklama

Dergiyi kapatacağını duyuran Penguen yazılı bir açıklama yayınladı.

Son dakika: Haftalık mizah dergisi Penguen yazılı bir açıklama yaparak dergiyi kapatma kararına ilişkin nedenlerini duyurdu.

Penguen'in sitesinde yer alan açıklamada, "Derdimiz özetle şu: Artık dergi okumuyoruz, dergi okuma alışkanlığını kaybettik. Özgürlük alanı gittikçe daralırken gazetecilerin işi zorlaşıyor, mizahçıların da işi kolaylaşmıyor. Sevdiğimiz dergimizi de sevdiğimiz şekilde yapmak istiyoruz. Hayal ettiğimiz kalitede yapamayacaksak da yapmamayı tercih ediyoruz" denildi.

Açıklamada, derginin kapatılmasına sevinenlere de yer verilerek "Bir yanda 'oh olsuncular' var. Hayatında hiç okumadığı dergi kapanacak diye seviniyor. Onlar da hiç sevinmesin. Karikatür de mizah da bir şekilde devam edecek. Özündeki aykırılığı da muhalifliği de koruyacak. "Biz yazıp çizmeyi çok seviyoruz, bırakmaya da niyetimiz yok" vurgusu yapıldı.

Güncel Haberleri

Emekli ikramiyesi için 31 Mayıs uyarısı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Meclis Başkanvekili kararı!
Amasya'da peş peşe korkutan depremler!
Ahmet Davutoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye teşekkür
Trabzonspor - Galatasaray kupa finalinin hakemi belli oldu