Reina davasında ara karar açıklandı!

Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin 57 sanığın yargılandığı davada ara kara açıklandı. 2 tutuklu sanığın tahliyesine karar verildi. Bir sonraki duruşma 18-19 Temmuz'da Silivri'de yapılacak.

 Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un da bulunduğu 45'i tutuklu 57 sanığın yargılandığı davada, 2 tutuklu sanığın tahliyesine karar verildi.

AVUKATLAR TAHLİYE TALEBİNDE BULUNDU

 İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısındaki salonda yapılan duruşmada, sanıklar ve avukatları tahliyeye ilişkin talepte bulundu.

Müşteki avukatları ise tutuklu sanıkların bu hallerinin devamını istedi.

2 SANIK TAHLİYE EDİLDİ

Talepleri değerlendiren mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Ulugbek Khuda Ayberdiev ve Maitibake Tusunmaimaiti'nin tahliye edilmesine karar verdi.

DAVA 18-19 TEMMUZ'A ERTELENDİ

Dijital raporların beklenmesini kararlaştıran heyet, bir sonraki duruşmanın 18-19 Temmuz'da Silivri'de yapılmasına hükmetti.

Güncel Haberleri

Şanlıurfa depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan açıklama: Daha büyük deprem bekleniyor mu?
Ev yapımı konserve hazırlayanlar dikkat: Bu hata ölümcül olabilir
Şanlıurfa’da okullar tatil mi? Valilikten deprem sonrası açıklama
Şanlıurfa’da 5,4 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda ilde hissedildi
Dusan Vlahovic’ten Serenay Sarıkaya hamlesi! Sosyal medyada gündem oldu