Rengin Gürdeniz açıkladı: Gözaltındaki amirallerin son durumu ne?

Gözaltına alınan amirallerden Cem Gürdeniz'in eşi Rengin Gürdeniz sosyal medya hesabından Amirallerle ilgili son durumu paylaşımda bulundu.

Gözaltına alınan amirallerden Cem Gürdeniz'in eşi Rengin Gürdeniz sosyal medya hesabından Amirallerle ilgili son bir bilgiyi paylaştı.

Gürdeniz paylaşımında, amirallerin iki kişi odalarda üç kişi kaldıklarını aktarırken, kaldıkları odalarda tuvaletlerin de olmadığını aktardı.

Gürdeniz paylaşımında, “Şimdi öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum kaldıkları odalar iki kişilik olmasına rağmen 3 kişi kalıyor ve odalarda tuvalet yok avukatların gelmesiyle tuvalete gidilmesine izin verilmiş, yine de vakurlar #AmirallerOnurumuzdur” dedi. Gürdeniz, "Covit salgınının 49548 lere ulaştığı noktada 60 yaş grubunda olan bu insanları gözaltında tutma ısrarı anlaşılabilir mi?" dedi.

İlgili Haberler

Evet bu da oldu: Yayınlanan bildiri sonrası amirallerin ismini sildiler!
Gözaltına alınan Cem Gürdeniz'in eşi Rengin Gürdeniz kendisine gelen o duygu dolu mesajı paylaştı

Güncel Haberleri

NATO Zirvesi öncesi gözaltına alınan 75 yaşındaki TEMA gönüllüsüne tahliye
Serenay Sarıkaya'nın ip bikinili pozları sosyal medyayı salladı
Eski manken Deniz Akkaya Kocaeli'nde gözaltına alındı
YKS AYT’de bir soru iptal edildi, bir sorunun da yanıtı değişti
Ela Rümeysa Cebeci sessizliğini bozdu: 'Gerçek hürriyet, kapılar açıldığında başlamıyor'