Riyad'dan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı öncesinde Atatürk yasağı! Acil durum toplantısı yapılacak

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yöneticileri, Suudi Arabistan’da yapılacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde Atatürk’ün pankart ve tişörtlerine izin verilmemesine tepki gösterdi.

Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için Atatürk’ün pankart ve tişörtlerini giymek isteyen iki takıma Suudi yetkililer tarafından engel çıkarıldı.

Bu duruma karşı iki kulüp yöneticileri ortak bir tavır sergiledi ve maça bu şekilde çıkacaklarını belirtti.

Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticileri bir an önce bir araya gelerek bir acil durum toplantısı yapacak.

ALİ KOÇ: “PANKARTI KABUL ETMEDİLER”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise “Atamız’ın ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ ilkesini anımsatmak isterim. Biz bu pankartla sahaya çıkmak istiyorduk, ‘Peace at home, peace in the world’. Fakat otoriteler bunu onaylamamışlar. Konu henüz net değil.” dedi.

Güncel Haberleri

İlaç Stoklayıp Yurt Dışına Satmışlar
Avrupa’da Kıyamet Sıcakları: Okullar Kapandı Kırmızı Alarm Verildi
İzmir'de yüzgecine parke taşı bağlanmış ölü deniz kaplumbağası kıyıya vurdu
Ankara'da IŞİD operasyonunda çatışma: 1 kişi öldürüldü, 1 kişi yaralı
İBB Yöneticisi Erhan Karaal'ın kaçırılması soruşturmasında 3 gözaltı daha