Saadet Partisi'nin depremzedelere kurduğu aşevine kapatma kararı! Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'ndan sert tepki

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaroğlu, depremzedelere kurdukları aşevine karşı kapatma kararı alındığını duyurarak tepki gösterdi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu da bu duruma tepki gösterdi.

Türkiye, 85 milyon yurttaşıyla depremin yaralarını sarmaya çalışırken, Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Malatya'da skandal bir olay yaşandı.

"BU BAĞNAZLIK VE AYMAZLIKTAN DERHAL VAZGEÇİN"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun aktardığına göre, partisinin aşevi, Malatya Valiliği tarafından kapatıldı. Karamollaoğlu şu ifadelerle yaşanan duruma tepki gösterdi:

"Partimizin öncülüğünde Malatya'da kurulan ve günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevimizi hangi gerekçe veya korkuyla kapatma kararı alıyorsunuz? İktidarı uyarıyorum; bu yanlış kararınızdan ve süreç boyunca sergilediğiniz bu bağnazlık ve aymazlıktan derhal vazgeçin!"

"NEFSİNİZE YENİLMEYİN, AŞEVİNİN SİYASETİ OLMAZ"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu da Karamollaoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak şöyle dedi:

"Milletimize bu kötülüğü yapmayın, nefsinize yenilmeyin, aşevinin siyaseti olmaz. Geçmiş olsun Temel Bey dostum…"

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’