Sabah yazarından depremde kaybolanlar için Esra Erol ve Müge Anlı'ya çağrı

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, 'Atv'nin iki gündüz savaşçısı Müge Anlı ve Esra Erol'a naçizane çağrıda bulunuyorum. Elinizdeki bütün dosyaları erteleyin ve depremlerde kaybolanların peşine düşün' dedi.

Yandaş Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, kayıp depremzedelere ilişkin iktidara ve yetkililere değil, Müge Anlı ve Esra Erol'a çağrıda bulundu.

Aytuğ'un dikkat çeken yazısının ilgili bölümü şöyle:

"İçinizdeki umut her geçen gün biraz daha sönüyor. Sizden DNA örneği alınıyor ve kimliği belirlenemeyen cesetlerden alınan örneklerle karşılaştırılıyor. Siz eliniz kalbinizde "eşleşmemesini" bekliyorsunuz. Umudunu yitirenler ise hiç olmazsa bir mezar taşı olsun diye "eşleşmeyi" bekliyor. Buna yürek dayanır mı?

Buradan kayıp bulmada dünya markası haline dönüşen Atv'nin iki gündüz savaşçısı Müge Anlı ve Esra Erol'a naçizane çağrıda bulunuyorum. Elinizdeki bütün dosyaları erteleyin ve depremlerde kaybolanların peşine düşün. Tecrübeli kadrolarınız, bu işteki yeteneğiniz ve tecrübeniz eminim karanlıktaki pek çok aile için güneşi yeniden doğduracaktır. Haydi sıvayın kolları...”

Gündem Haberleri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan tutuklu gençler için çağrı
CHP milletvekillerinden, Boğaziçi Köprüsü'ne 'Free İmamoğlu' pankartı
Ekrem İmamoğlu posteri açan CHP milletvekilleri hakkında soruşturma başlatıldı
İşte son anketlerde CHP, Ak Parti ve diğer partilerin oy oranları
Yarın İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı olacak!