Sağlık Bakanı 4 ile dikkat çekti: Vaka sayılarında düşüş olması sevindirici

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Bursa, Ankara, Hatay ve Adana'da son durum hakkında bilgi verdi.

Vaka sayılarında ve hastane yüklerinde düşüş olduğunu ifade eden Fahrettin Koca, şunları söyledi:

"BURSA, ANKARA, HATAY, ADANA Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla bu illerimizde salgının seyrini değerlendirdik. Vaka sayılarında da hastane yüklerinde de düşüş olması sevindirici. Kısıtlamaların neticelerini alıyoruz.

BURSA: Yatak doluluk oranı %52’ye, yoğun bakım doluluk oranı %70’e düştü. ANKARA: Yatak doluluk oranı %52’ye, yoğun bakım doluluk oranı %65’e düştü.

HATAY: Yatak doluluk oranı %54’e düşmesine rağmen yoğun bakım doluluk oranı halen %86. ADANA: Yatak doluluk oranı %62’ye gerilemiş olmasına rağmen yoğun bakım doluluğu halen %78."

Gündem Haberleri

CHP Sözcüsü Müslim Sarı’dan Özgür Özel’in açıklamalarına tepki: “Ruh sağlığından ciddi şekilde endişe ediyoruz”
Meteoroloji’den Sağanak ve Fırtına Uyarısı: İstanbul Dahil Birçok İlde Alarm
Murat Boz ve Demet Özdemir mahsur kaldı!
Başsavcılık’tan fon soruşturmasına tedbir kararı: İşte isim isim 109 kişi!
AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!