Salda Gölü'nde katliama Gürsel Tekin'den tepki

Dünyanın sayılı güzelliklerinden sayılan Salda Gölü'ne 'millet bahçesi' yapma kararına bir tepki de CHP'li Gürsel Tekin'den geldi

Burdur'un Yeşilova ilçesinde yer alan, beyaz kumsalı ve turkuaz sularıyla Türkiye’nin Maldivleri olarak anılan Salda Gölü’ne yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi 31 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Duruma tepki gösteren CHP İstanbul milletvekili Gürsel Teksin “Ayakla bile basılmaması gereken bu yere millet bahçesi yapmak doğa katliamıdır Açıkça söylüyoruz: Salda'ya dokunma.”
Tekin, Salda Gölü'nün dünyanın en temiz beşinci gölü, Türkiye’nin en temiz gölü, dünyanın en derin üçüncü gölü, Türkiye’nin en derin gölü ve 110 kuş türünün yaşam alanın olduğunu da hatırlattı.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu