Şanlıurfa'yı yönetenler 1 yılda hiç ders almamış! Sele dikkat çekmek için balık bile tutmuşlardı

Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketi, bundan 1 yıl önce yaşanan sel baskınını hatırlattı. Aradan geçen süre "yaşananlardan hiçbir yetkili ders almamış" yorumunun yapılmasına neden oldu.

Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle insanlar hayatını kaybetti, kaybolan vatandaşların olduğu belirtildi.

Övgülerle bahsedilen yollar, sel sularıyla olduğu yere göçtü. Dere yatağına yapılan yapılardan ise sular fışkırdı, insanlar ve arabalar bu sularda mahsur kaldı. 

Yaşanan olaylardan 1 yıl önce ise benzer bir manzara vardı Şanlıurfa'da.

CHP'Lİ VEKİL BALIK TUTMUŞTU

Öyle ki CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, şehirdeki her yağış sonrası göle dönen cadde ve sokaklardaki altyapı eksikliğine dikkat çekmek amacıyla caddede oltayla balık bile tutmuştu.

Aydınlık "Şanlıurfa'nın altyapı yetersizliği nedeniyle göle dönmüş sokak ve caddelerinde balık avlıyoruz!" diyerek yaşanan duruma tepki göstermişti.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’