"Sansür Yasası"ndaki milyonları ilgilendiren kritik '29. madde' Meclis'te! Muhalefet ayakta!

Kamuoyunda 'sansür yasası' olarak bilinen kanun teklifi TBMM'de görüşülmeye devam ediyor. Kanun teklifinin hapis cezası öngören kritik 29. maddesine muhalefet sıralarından itirazlar yükseldi.

Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin 29. maddesi TBMM'de görüşülmeye başlandı. Muhalefet milletvekilleri söz alarak, kanunun ilgili maddesine yönelik eleştirilerini dile getirdi. 

En sert tepki CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'ten geldi. Zeybek, kamuoyunda 'sansür yasası' olarak bilinen kanun teklifinin keyfi olarak iktidar tarafından kullanılacağını öne sürerek, yargının bağımsız olmadığını söyledi.

"YARGI ESKİDEN FETÖ'YE BAĞLIYDI ŞİMDİ AKP'YE BAĞLI"

AKP sıralarından 'yargı bağımsız' sözlerine sert tepki gösteren CHP'li Zeybek, yargının iktidara bağımlı olduğunu tekrar ederek, "Geçmişte FETÖ de yargı bağımsız diyordu. Geçmişte yargı FETÖ'ye bağlıydı şimdi iktidara bağlı" diyerek AKP sıralarına seslendi.

Gündem Haberleri

Süresiz nafakada geni dönem başlıyor: Boşanmada sınır geliyor!
PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü