Şarkıcı Güllü'nün kızı Tuğyan'ın eski sevgilisi adliyeye sevk edildi

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in 'Kasten öldürmeye azmettirme' iddiasıyla gözaltına alınan eski sevgilisi Kervan Eminoğlu adliyeye sevk edildi.

'Güllü' olarak tanınan şarkıcı Gül Tut, 26 Eylül'de Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi'nde 6 katlı binadaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

Olaya ilişkin Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında otopsisi yapılan Güllü, İstanbul'da toprağa verildi. Teknik ve fiziki takip sonrası daha önce alınan 3 ifadesinde farklı konuşan şarkıcının kızı Tuğyan Ülkem Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu, bavullarla gittikleri İstanbul'da polis tarafından yakalanıp, Yalova'ya getirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Tuğyan Ülkem Gülter, 'Kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklanırken, Sultan Nur Ulu hakkında ev hapsi kararı verildi. Şarkıcının kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in eski sevgilisi Kervan Eminoğlu da dün ifadesi için Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne çağırıldı.

İfadenin ardından 'Kasten öldürmeye azmettirme' iddiasıyla gözaltına alınan Eminoğlu, bu sabah adliyeye sevk edildi.

Güncel Haberleri

Gazeteci Abdullah Ağırkan’ın acı günü: Babası Hasan Ağırkan son yolculuğuna uğurlandı
Danıştay'dan üniversite öğrencilerine emsal karar: Disiplin cezaları sicilden silinebilecek
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 33 kişi dahil 63 kişi Türkiye'ye getirildi
Yasa dışı bahis operasyonu: 214 sosyal medya hesabına erişim engeli
Deniz Göktaş, tahliyesinin ardından Erkan Baş ve Sera Kadıgil ile buluştu