Seçimin ilk kavgası bilin bakalım nereden?

Yerel seçimlerde oy kullanmak üzere vatandaşlar sandık başına gitti. Seçimin ilk kavga haberi de o ilden geldi.

Her seçim olduğu gibi bu seçimde de ne yazık ki farklı bölgelerden kötü haberler gelmeye başladı. Yerel seçimde ilk kavga haberi oradan geldi. 

BLOK OYA İTİRAZ EDEN AVUKAT DARP EDİLDİ

İddiaya göre Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine bağlı bulunan Hilali ve Özmüş köyünde blok oy kullanmak isteyen bir şahsa itiraz eden avukat darp edildi. Yaşanan olayın ardından tutanak tutulurken olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Yurttaşlar büyükşehirlerde; Büyükşehir Belediye başkan adaylığı, ilçe belediye başkan adaylığı, ilçe belediye meclis üyesi adaylığı, muhtarlık ve ihtiyar heyeti olmak üzere 4 farklı oy kullanacak.  Büyükşehir olmayan illerde ise; il belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği, ilçe belediye meclis üyeliği, muhtarlık ve ihtiyar heyeti için oy verilecek. 

Seçim sabahının ilk usulsüzlük iddiası Şanlıurfa'dan geldi.

İddiaya göre Halfeti ilçesine bağlı bulunan Hilali ve Özmüş köyünde bir şahıs 'blok oy' kullanmak istedi.

Gündem Haberleri

Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Av. Bülent Kaya: Yargı Bağımsız Değil
Manisa Büyükşehir'de yeni başkan belli oldu
Ben bugünü unutmam, kimse unutmasın!
Üç altın kaçakçısı olduğu söylenen MHP milletvekiline ne oldu?
İşte Ekrem İmamoğlu'nun en görüntüsü!