"Seçimlere iki ay kala konuşacağım" demişti... Sedat Peker'in avukatından canlı yayında açıklamalar

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, "Sedat Peker, ‘seçim sürecinde Türkiye’nin sokağa davet edileceği, sokak çatışmalarının içine sürükleneceğini ilişkin değerlendirmeleri vardı. O değerlendirmeler Sinan Ateş cinayetiydi" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Seçimlere iki ay kala konuşacağım" demişti. Peker, BAE'de dijital tecrit altında olduğunu her fırsatta aracılarla Türkiye'ye iletiyor.  

Seçimlere iki aydan az bir süre Peker'in açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu olurken; Peker'in avukatı Ersan Barkın Halk TV'de canlı yayında konuştu.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Barkın, "Hatırlarsınız, Sedat Peker, ‘seçim sürecinde Türkiye’nin sokağa davet edileceği, sokak çatışmalarının içine sürükleneceğini ilişkin değerlendirmeleri vardı. O değerlendirmeler Sinan Ateş cinayetiydi! Başka kargaşalar da oldu" ifadelerini kullandı.

"DİRENMELİYİZ"

Barkın ayrıca "Şunu söylemek lazım; seçime kadar bizi sokağa davet eden herkese direnmeliyiz. Seçim gecesi de bizi eve sokmak isteyen herkese karşı direnmeliyiz" açıklamasında bulundu.

Gündem Haberleri

Öyle de yenileceksin, böyle de yenileceksin
Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu'na hapis cezası
Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı belli oldu
Selahattin Demirtaş’ın yargılandığı ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ davası ertelendi
CHP'de grup yönetimi belirlendi