Sedat Peker'den İsmail Saymaz'a flaş uyarı: "Benimle ilgili her şeyi söyleyebilirsin ama..."

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz'a seslenerek "Profesyonelliğime laf söylenmesini kabul edemem." şeklinde yazdı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz'a seslenerek "Profesyonelliğime laf söylenmesini kabul edemem." dedi.

Peker'in konuyla ilgili paylaşımları şöyle oldu:

1-Sayın @ismailsaymaz bey, bir televizyon programınızda Arnavutluk’ta bir gün bile Sedat Peker kalamadı demişsiniz. Şimdi bu beni çok üzdü. Ben resmi olarak Kosova’da görünürken, tüm polisler, herkes beni Kosova’da ararken, ben Arnavutluk’ta kalıyordum.

2-@ismailsaymaz bey,benimle ilgili her şeyi söyleyebilirsin, ancak profesyonelliğim konusunda küçültücü bir örneği asla kabul etmem.Belki kafan karışmıştır.Resmi olarak Kosova’da görünüp kendisi nasıl Arnavutluk’ta olabilir diye.SIR burada.Ben MAGIC TURK’üm,yani SİHİRLİ TÜRK’üm.

Güncel Haberleri

'İyi Ki Doğdun' şarkısının bestecisi Dilek Kavraal'dan telif isyanı
Rojin'in babası duyurdu: Daha önce yapılmayan bütün incelemeler ele alınacak
Evlilik hazırlığı yapan Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık çiftinden aşk dolu kareler
Şair Ahmet Telli entübe edildi
Cumhurbaşkanından NATO liderlerine hediye: İşlemeli özel üretim toplu tabanca