Sinan Ateş suikastında kritik gelişme

Ankara'da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı.

DW Türkçe’den Alican Uludağ’ın haberine göre, Sinan Ateş'in soruşturması, üç savcı değiştikten sonra dosyaya ilk bakan savcı Ayhan Ay'a geri verildi. Yaşanan gelişmeyle birlikte dosyanın bir süre daha uzayacağı ifade edildi.

SEÇİMDEN SONRA DOSYANIN SEYRİ DEĞİŞTİ

Uludağ, 14 Mayıs seçimlerini AKP ve MHP ortaklığındaki Cumhur İttifakı'nın yeniden kazanması üzerine dosyasının seyri yeniden değiştiğini yazdı. Habere göre dosya, başladığı savcıya dönerken soruşturmanın uzaması Ateş ailesini rahatsız etti.

CİNAYETİN ÜZERİNDEN 10 AY GEÇTİ

Cinayetin üzerinden yaklaşık 10 ay geçmesine rağmen iddianamenin ne zaman hazırlanacağı, soruşturmanın başka isimlere uzanıp uzanmayacağı bilinmiyor.

Gündem Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!
DEM Parti'nin yeni yol haritası belli oldu