Sinema Televizyon Sendikası'ndan çağrı: Dizi ve sinema projeleri yerine arama-kurtarma çalışmalarında değerlendirin

Sinema Televizyon Sendikası, "Film sektöründe faal olarak çalışan jeneratör, ışık malzemesi, tuvalet karavanı ve karavanların, afet bölgesine giderek arama-kurtarma çalışmalarında değerlendirilmesi daha yararlı olacaktır" çağrısı yaptı.

Sinema Televizyon Sendikası, "Film sektöründe faal olarak çalışan jeneratör, ışık malzemesi, tuvalet karavanı ve karavanların, şu günlerde dizi ve sinema projelerinde kullanılması yerine, afet bölgesine giderek arama-kurtarma çalışmalarında değerlendirilmesi daha yararlı olacaktır" çağrısı yaptı.

Sinema Televizyon Sendikası, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından; depremin ardından film sektörüne çağrı yaptı. Sendikanın sosyal medya hesabında, şu açıklama yapıldı:

“Dayanışma çağrısı. Film sektöründe faal olarak çalışan jeneratör, ışık malzemesi, tuvalet karavanı ve karavanların şu günlerde dizi ve sinema projelerinde kullanılması yerine, afet bölgesine giderek arama – kurtarma çalışmalarında değerlendirilmesi daha yararlı olacaktır. Dijital platformların, televizyon kanallarının ve yapımcıların katkısıyla bu felaketin aşılmasına destek verebilir. Yukarıdaki araç gereçlerle ilgili dayanışma içinde olmak isteyen kurum/şirket ve kişiler, sendikamız aracılığıyla bölgedeki arama kurtarma ekiplerine ulaşılabilir.”

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’