Suriye sınırındaki Seyid Çoban Hudut Karakolu mevkiinde, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçmeye çalışan 2 kişi tespit edildi. Askerlerin 'Dur' ihtarına uymayan şüphelilere, uyarı ateşi açıldı. Açılan ateşte, Suriyeli Abdülkerim Muhammed olay yerinde yaşamını yitirirken, arkadaşı Riya Mahmut yaralı olarak yakalandı. Tedavi için Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mahmut'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis, Suriyelilerin terör örgütü PYD ile ilişkilerinin olup olmadığını araştırıyor. Cumhuriyet savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.
Sınırı kaçak geçenlere uyarı ateşi açıldı...Ölü ve yaralılar var
Mardin'de, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan Suriyeli Abdülkerim Muhammed, askerler tarafından açılan uyarı atışı sırasında olay yerinde vurularak hayatını kaybetti, Riya Mahmut yaralı olarak yakalandı.
Güncel Haberleri
Deniz Göktaş: 'İki ayda bir yeni suçlama çıkıyor'
İşte İstanbul'un 'en havalı' semti
Yenidoğan çetesinde adı geçen hastane satışa çıkarıldı
İstanbul'da yarın Vatan Caddesi trafiğe kapatılacak
Bakan Gürlek duyurdu: Gülistan Doku soruşturmasında 5. dalga operasyon