Sofradaki Kuzu'ya sert eleştiri: Sen ve zeka! Bir aykırılık yok mu cümlede?

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Burhan Kuzu'nun uyuşturucu baronuyla aynı masada çekilen fotoğrafını sert bir dille eleştirdi.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tanımadığını söylediği İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’yle birlikte yemek yerken çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan AKP’li eski milletvekili Burhan Kuzu’yu sert bir şekilde eleştirdi.

Türkkan, “31 Mart yerel seçimlerini bir beka sorunu olarak görmemek bir ‘zeka’ sorunudur” mesajını paylaşan Kuzu’ya, “Hoca; sen ve zeka... Üstelik ikisi bir arada... Bir aykırılık yok mu cümlede sence? Sen sofralar kurup, sonra da tanımıyorum dediğin adamlara kafa yor. Bu işler senden geçeli çok oldu. Herkes bunun farkında, sen hariç.” sözleriyle karşılık verdi.

Güncel Haberleri

AYM'den 'Sivas Katliamı' kararı
'Obsession' filmi sosyal medyada tartışma yarattı: Sevgi ne zaman saplantıya dönüşüyor?
Serenay Sarıkaya’dan milyonluk reklam anlaşmaları
KKKA kabusu sürüyor... Tokat'ta bir kişi hayatını kaybetti
Yönetmen Ezel Akay ve kardeşi gözaltına alındı