Söğüt Kaymakamı FETÖ'den gözaltında!

Bilecik'in Söğüt İlçesi Kaymakamı Berkan Sönmezay, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, bugün Söğüt İlçesine giderek 39 yaşındaki Kaymakam Berkan Sönmezay'ı gözaltına aldı. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan, terör örgütünün haberleşme sistemi olan ByLock programını kullandığı öne sürülen, evli 2 çocuk babası Berkan Sönmezay'ın makamında ve evinde arama yapıldığı öğrenildi.

Söğüt'te 30 Temmuz 2015 tarihinden bu yana kaymakamlık görevinde bulunan Berkan Sönmezay'ın aynı zamanda Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri Vakfı Başkanlığı ile Söğüt Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürüttüğü belirtildi

BİLECİK'E GETİRİLDİ

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Bilecik'in Söğüt İlçesi Kaymakamı Berkan Sönmezay, makamında ve evinde yapılan aramanın ardından polisler tarafından Söğüt'ten Bilecik'e getirildi. Sönmezay, sorgulanmak üzere Bilecik Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi'ne götürüldü.

Güncel Haberleri

Yapay zeka devlerinden hükümetlere çağrı: Sınırları aşan teknolojiye fren yapmaya hazır olun
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın sosyal medya hesabına da erişim engeli getirildi
2026 YKS tercih işlemleri başladı
Manifest'ten kanser tedavisi gören minik hayranlarına duygulandıran sürpriz