Şok iddia! Ziya Selçuk kurtulduğuna sevindi mi?

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, "Ziya Selçuk, kendisini affeden Erdoğan'a teşekkür ederek gitti, kurtulduğuna sevinir gibiydi" düşüncesini dile getirdi.

Erdoğan imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan kararda, Ziya Selçuk'un 'görevden af talebinin kabul edildiği' bildirilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'na Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in atandığı açıklandı.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, "Ziya Selçuk, kendisini affeden Erdoğan'a teşekkür ederek gitti, kurtulduğuna sevinir gibiydi" düşüncesini dile getirdi.


 
Turan yazısında, "Milli Eğitimimiz acınacak bir halde… İyi eğitim görmeyen bir gençlik yetişiyor ve ülkenin geleceğini karartıyoruz! Hayatını eğitime adamış, çok deneyimli bir eğitimci olduğu halde başarısız olan Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan affedildi! Artık ülkemizde istifa etmenin ya da görevden alınmanın adı 'Af' oldu. Ziya Selçuk, kendisini affeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek gitti. Kurtulduğuna sevinir gibiydi… Neden? Çünkü zaten gerçek anlamda bakanlık yapmıyordu." şeklinde yazdı.
 

Güncel Haberleri

İstanbul'da Sağanak Alarmı! AKOM Tarih Verdi: Şiddetli Yağış Geliyor
Şebnem Ferah Hayranlarına Müjde! Yeni Konser Tarihleri Belli Oldu
Bitkisel İçecek Faciası Büyüyor! 30 Kişi Hayatını Kaybetti, 50 Kişi Hastanede
Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiriyor! Pazartesi Okula Gidecekler Dikkat: Ders Saatleri Değişti
Türkiye'de satılan en ucuz Çin malı otomobillerin fiyat listesi