Sokak ortasında canice katledildi... Asiye'nin katilinin ifadesi ortaya çıktı!

İstanbul Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında başından silahla vurularak öldürüldü. Katilin ifadesi ortaya çıktı.

19 yaşındaki Asiye Atalay, Esenler'de yaşıyordu. İddiaya göre Atalay'ın saplantılı bir kişi tarafından rahatsız ediliyordu. O kişi, dün Asiye Atalay'ın yolunu kesti. İki arasında bir süre tartışma yaşandı. Silahını çeken saldırgan, kaçmaya çalışan Asiye Atalay'ı silahla başından vurdu.

Genç kadın hayatını kaybetti. Asiye Atalay'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olaydan sonra koşarak kaçan saldırgan ise bir süre sonra yakalandı. Asiye Atalay'ın sosyal medyadaki 'Belki Başka Hayatta' yazılı paylaşımı da dikkat çekti.

Öte yandan cani Ümit Karakoyun'un hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu ortaya çıktı.

KATİLİN ÖLDÜRME NEDENİ "KISKANÇLIK"MIŞ!

Asiye Nur Atalay'ı katleden ve gözaltına alınan Ümit Karakoyun, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere kıskançlık yüzünden cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

"BENİM KIZIM GİTTİ NE FAYDA"

Asiye'nin acılı annesi Rahşan Atalay da kahredici olayla ilgili konuştu. Anne Atalay, “Onu Allah'a havale ediyorum. Kızım benim melek oldu. Asiyemin yaşadığını kimse yaşamasın. Yakalanması sadece biraz içimi rahatlattı. Ama benim kızım gitti ne fayda. Hiçbir şey fayda etmiyor. Kızımla en son dün konuştuk. Bana tost yapmıştı, beraber yedik. Sonra bayramlaşmaya gitti. Arkadaşıyla yemeğe gitti geri geleceğini söyledi. Kızımı almaya gittim, başka arkadaşına gitmişler” dedi.

Gündem Haberleri

İşte Türkiye'nin en borçlu belediyesi
Limak’ın otelinde ‘milliyet farkı’ 2016'dan beri varmış!
CHP, 1 Mayıs'ta Taksim'de!
Özgür Demirtaş'tan 'emekliye 10 bin TL' yeter diyen genç kıza bomba yanıt
CHP'den 1 Mayıs'ta Taksim'in yasaklanacağını duyuran Ali Yerlikaya'ya sert yanıt