Sokak röportajı pişman AKP'liler serisi... AKP'ye oy verdiği için 'vicdanı rahatsız' olan inşaat işçisi 'helallik' istedi

Seçimlerden sonra pişman AKP'li sayısı her geçen gün artıyor. Bu kez de AKP'ye oy verdiği için 'vicdanı rahatsız' olan bir inşaat işçisinin helallik istemesi gündem oldu.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından ekonomide vatandaşın sırtına binen ağır yük, AKP'ye oy verenleri pişmanlığa sürükledi.

Birçok sokak röportajında AKP'ye oy verdiğini söyleyen yurttaşlar, birer birer son pişmanlıklarını dile getirdi. İşte onlardan biri de Yurttaş TV kanalına konuştu.

"VİCDANİ OLARAK RAHATSIZIM"

AKP'ye oy veren inşaat işçisi verdiği röportajda, "Bugüne kadar AKP'ye oy verdim. Vicdani olarak rahatsızım. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum." dedi.

İşçinin pişmanlık röportajı sosyal medyada gündem olurken, birçok kullanıcı haklarını helal etmediklerini söyledi.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’