Son anket sonuçları açıklandı: İşte asgari ücretin anketlere etkisi

Avrasya Araştırmanın sahibi Kemal Özkiraz twitter hesabından yaptığı açıklamada asgari ücret zammının anketlere nasıl yansıdığına dikkat çekti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 4 bin 253 TL'lik asgari ücrette son anketlerin etkili olduğunu söyleyen Avrasya Araştırmanın sahibi Kemal Özkiraz çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

"HANİ ANKETLERE İNANMIYORDU?"
"Bu %50lik zamda hem Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'in kapısına dayanmasinin hem de -övünmek gibi olmasın ama- dürüst anketçiler olarak bizim sektörün payı çok büyük" diyen Avrasya Araştırmanın sahibi Kemal Özkiraz, "Hani anketlere inanmıyordu, nasıl verdi % 50'yi? Seçim kaybetme korkusunu siyasetçinin ensesinden indirmeyeceksin!" ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

Meteoroloji’den Sağanak ve Fırtına Uyarısı: İstanbul Dahil Birçok İlde Alarm
Murat Boz ve Demet Özdemir mahsur kaldı!
Başsavcılık’tan fon soruşturmasına tedbir kararı: İşte isim isim 109 kişi!
AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!
Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı