Sözleri gündem olmuştu! Gürsel Tekin: Kemal Kılıçdaroğlu'na kırgınım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık verilebilir' çıkışıyla ilgili 'Yetkisi yok' açıklaması yapmıştı. Tekin katıldığı bir programda Kılıçdaroğlu'na kırgın olduğunu söyledi.

Katıldığı bir YouTube kanalında, Kılıçdaroğlu'na kırgın olduğunu ifade eden Gürsel Tekin, şunları söyledi:

"Böyle laflar olur mu; 'yetkisi yok, etkisi yok'... Ne yetkisi, mal mı paylaş mıyım? Ne demişim? Sayın Genel Başkan demez mi; 'Evladım bir gidin bakın izleyin, bana izletin ne demiş bu adam'. Kaldı ki benim bu konudaki hassasiyetimi en iyi bilen o.

Dersim meselesinde Sayın Genel Başkanın yanında tek kişi vardı; o da Gürsel Tekin. Aslanlar gibi gittim yanında durdum. Benden mevsimlik bir şey bekleyemezsin, en iyi sen bilirsin Sayın Genel Başkan. Demokrat bir insan olarak, benden nasıl bir cevap bekleyebilirsin? Onun için kırgınım yani."

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı bir canlı yayında "İktidar olursanız HDP'ye bakanlık verecek misiniz?" sorusuna, "Elbette HDP'ye bakanlık verilebilir, her partiye verilebilir" diye yanıt vermişti.

Gündem Haberleri

Demir Kubbe Delindi: İsrail’in Savunması Çöktü, Türkiye’yi Hedef Alan Kirli Oyun Ortaya Çıktı!
Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Av. Bülent Kaya: Yargı Bağımsız Değil
Manisa Büyükşehir'de yeni başkan belli oldu
Ben bugünü unutmam, kimse unutmasın!
Üç altın kaçakçısı olduğu söylenen MHP milletvekiline ne oldu?