Şule Çet'in babasından Erdoğan'a adalet çağrısı

Ankara’da tecavüz edilip bir gökdelenin 20’inci katından atılarak hayatını kaybettiği ifade edilen Şule Çet’in babası İsmail Çet, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Kadıköy'de gerçekleştirilen eylemde konuştu.

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen İsmail Çet, "Devletimizden, savcımızdan, hükümetimizden ve sayın Cumhurbaşkanımızdan bu sese cevap vermelerini istiyorum. Bizleri aydınlatmasını adaletin yerine gelmesini istiyoruz" dedi.

İsmail Çet'in açıklaması şöyle:

"Değerli basın mensupları, 8 mart dünya kadınlar günü konuşmama başlamadan önce kutluyorum. Ben de Şule Çet'in babası olarak, benim kızım da Ankara'da cinayete kurban gitti. Bu sebepten dolayı 8 mart kadınlar gününde diğer kadın cinayetlerinin olmaması için burada birlikte bulunmaktayız. Hepsinin yanındayım. Devletimizden, savcımızdan, hükümetimizden ve sayın Cumhurbaşkanımızdan bu sese cevap vermelerini istiyorum. Bizleri aydınlatmasını adaletin yerine gelmesini istiyoruz. Diğer arkadaşlarımın yanında olduğumu buradan belirtiyorum."

Güncel Haberleri

2.5 saatten fazla sosyal medyada zaman geçiriyorsanız dikkat etmeniz gerekiyor
Maden işçilerinin direnişinde zafer: İlk taksit hesaplara yatırıldı
İstanbul için asıl tehlikeye dikkat çekti: Japon uzmandan 5 ilçe için deprem uyarısı
SDG'nin feshine ilişkin MSB'den ilk açıklama: 'Memnuniyetle karşılıyoruz
Meteoroloji uzmanları tarih verdi: İstanbul'a sağanak yağış geliyor!