Süleyman Özışık'tan şaşırtan Sedat Peker hamlesi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hakkında suç duyurusunda bulunmasından sonra sessizliğe bürünen Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık'tan bomba bir atak geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, haklarında suç duyurusunda bulunduğu Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin dikkat çeken sessizliği bozuldu. Sedat Peker'in Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi paylaşmasından sonra gündeme düşen ve uzun süredir sessizliğini koruyan Süleyman Özışık dikkat çeken bir hamlede bulundu. Özışık, Sedat Peker'in paylaşımlarını beğendiği ortaya çıktı.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK'TAN, SEDAT PEKER'E BEĞENİ


Günboyu'nun haberine göre yaşananlar sonrası hükümete yakın Türkiye gazetesindeki köşesine “Aklanıncaya kadar ara…” başlıklı bir yazıyla veda eden Süleyman Özışık'ın,  Sedat Peker’in sosyal medya hesabından yayınladığı "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi." videosunu beğendiği ortaya çıktı. 

Özışık'ın bir süre sonra yaptığı beğeniyi geri çektiği görüldü.

Güncel Haberleri

'İyi Ki Doğdun' şarkısının bestecisi Dilek Kavraal'dan telif isyanı
Rojin'in babası duyurdu: Daha önce yapılmayan bütün incelemeler ele alınacak
Evlilik hazırlığı yapan Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık çiftinden aşk dolu kareler
Şair Ahmet Telli entübe edildi
Cumhurbaşkanından NATO liderlerine hediye: İşlemeli özel üretim toplu tabanca