Süleyman Soylu'dan Bursaspor - Amedspor maçıyla ilgili flaş açıklama! Polis ve sorumlu amirler açığa alındı

Bursaspor - Amedspor maçında Bursalı taraftarlarının 1990’lı yıllardaki faili meçhul cinayetlerin sembolü ‘Beyaz Toros’ ve ‘Yeşil’ posterleri açmasında zaafı bulunan polis ve sorumlu amirler açığa alındı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursaspor-Amedspor maçında yaşanan olaylar ve stada sokulan "Beyaz Toros" ve "Yeşil" pankartlarıyla ilgili konuştu.

"KABUL EDİLEMEZ VE SPOR İLE BAĞDAŞTIRILAMAZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Twitter’daki mesajı şöyle: 

"Bursa’daki futbol müsabakasında, futbol seyrinin dışındaki görseller kabul edilemez ve spor ile bağdaştırılamaz. Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır."


 

Gündem Haberleri

Süresiz nafakada geni dönem başlıyor: Boşanmada sınır geliyor!
PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü