Süleyman Soylu'nun kuzeni öldürüldü! Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon’un Of ilçesinde yaşayan kuzeni Sefa Dönmez, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. 

Dönmez'e 5 kurşun isabet etti. Ağır yaralanan Soylu'nun halasının oğlu, Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'ün haberine göre, AKP İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, bir tartışma sonucu Faruk Ulusoy’un Sefa Dönmez’e tabancayla ateş ettiğini belirtti. Hastane yetkilileri de Dönmez’in sağlık durumunun kritik olduğunu söyledi.

Dönmez, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, saat 21.00’de SÖZCÜ’nün sorusu üzerine şüpheli Faruk Ulusoy’un yakalandığını söyledi. Vali Ustaoğlu, konuyla ilgili başka bilgi vermedi.

Trabzon Valiliği’nden saldırıyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAMIŞTIR"

"18.7.2022 günü sat 19.00 civarında Of ilçe merkezinde, maktul Sefa Dönmez ile aralarında daha önce adli makamlara da intikal eden bir husumetleri bulunan zanlı F.U, olay yerinde karşılaşmış, yaşanan sözlü tartışma sonrası zanlı F.U., tabancayla 5 el ateş ederek maktul Sefa Dönmez’in ağır yaralanmasına sebebiyet vermiş, yaralı Sefa Dönmez hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

Zanlı F.U., olayda kullandığı silahla birlikte olay yerinde yakalanmış ve adli makamlara teslim edilmiştir."


 

Gündem Haberleri

Hastaneden açıklama geldi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde acı bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu
'Terörsüz Türkiye' mesajı verildi
CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı