"Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" diyen Eyüp Aksu'dan ilk açıklama

İstanbul'daki taksi krizinin aktörlerinden olan ve Murat Kurum'a açık desteğini açıklayan Eyüp Aksu, Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

Yerel seçimler öncesi AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'a desteğini açıkça ilan eden İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Ekrem İmamoğlu'nun seçim zaferini tebrik etti.

MURAT KURUM'A DESTEK VERMİŞTİ

İstanbul'daki taksi krizinin başrollerinden biri olarak görülen Aksu, 31 Mart'taki yerel seçimler öncesi AKP'nin adayı Murat Kurum'a desteğini, "Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" ifadeleri ile açıklamıştı.

İMAMOĞLU'NU TEBRİK ETTİ

Aksu sosyal medya paylaşımında, “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini, büyük bir olgunluk ve demokrasi şöleni içerisinde geride bıraktık. Sonuçların, ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Başta yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen sayın Ekrem İmamoğlu beyefendi olmak üzere tüm belediye başkanlarına tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’