Taliban bayraklı şahıslar Aydın'da araç konvoyu yaptı

Aydın'da Taliban bayraklarıyla araç konvoyu yapıldı. Aydın Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasında, "İnceleme çalışmaları başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Aydın'da 'Tevhid bayrağı'nın açıldığı görüntülerin yer aldığı araç konvoyu hakkında soruşturma başlatıldı. Aydın Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasında, "İnceleme çalışmaları başlatılmıştır" denildi.

Konvoyun geçtiği güzergahta çekilen görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

Sözcü'den Latif Sansür'ün aktardığına göre, konvoydakilerin bir bölümü Efeler'deki bir tarikat üyesinin düğünü için şehir dışından geldi. 

"ARAŞTIRMA VE İNCELEME ÇALIŞMALARI BAŞLATILMIŞTIR"

Aydın Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı. 

Açıklamada, “31 Temmuz 2022 günü saat 12.30 sıralarında sosyal medya üzerinden paylaşımı yapılan ilimiz sınırları içerisindeki bir düğün konvoyuna ait görüntüler ile alakalı gerekli araştırma ve inceleme çalışmaları başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.
 

Gündem Haberleri

Hastaneden açıklama geldi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde acı bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu
'Terörsüz Türkiye' mesajı verildi
CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı