Tanju Özcan ile Mehmet Ali Çelebi arasında 'teklif' polemiği

Cumhuriyet Halk Partisi'nden 1 yıllığına ihraç edilen Tanju Özcan'ın ''Ben Mehmet Ali Çelebi değilim, AKP'den gelen teklifi kabul etmedim'' sözlerine AKP'li Mehmet Ali Çelebi'den yanıt geldi.

AKP'ye katılan milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "Kimse beni milletvekili kalmak için AK Parti'ye giden Çelebi'yle karıştırmasın. Bizim derdimiz koltuk değil" sözlerine yanıt verdi.

"BEN NE ÇELEBİ'YİM NE DE ARZU AYDIN"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 20 Ekim günü belediye binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisini partisine davet etmesi durumunda cevabının ne olacağının sorulması üzerine Özcan, birçok partiden davet aldığını söyledi.

Özcan, "Aralarında AKP'nin de bulunduğu hemen hemen tüm partilerden davet aldım, alıyorum. Ta ihraç sürecinin başından itibaren. Ama en başından itibaren söyledim, CHP benim yuvam. Buradan ayrılmak istemiyorum. Hukuken de siyaseten de mücadele edeceğim dedim. Beni partisinde görmek isteyen seçmenlere saygı duyuyorum. Her partinin seçmenine saygı duyuyorum. Demek ki beni önemli görüyorlar, herkes davet ediyor. Bundan mutluluk duyuyorum. Ama ben CHP'liyim. Ben ne bir Mehmet Ali Çelebi'yim ne de Arzu Aydın'ım. Beni yöneten ilkelerim, menfaatlerim değil. Tekliflere kapalıyım. Kimse beni Çelebi'yle, milletvekili olmak için, milletvekili kalmak için AK Parti'ye giden Çelebi'yle, milletvekili olmak için AKP'ye giden Arzu Aydın'la karıştırmasın. Bizim derdimiz koltuk değil" dedi.

"TANJU ÖZCAN'DAN BİR ÇELEBİ ÇIKMAZ"

Twitter hesabından açıklama yapan AKP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ise "Tanju Özcan’dan bir Çelebi çıkmaz" diyerek yanıt verdi. 

Çelebi, paylaşımda "Tanju Özcan’dan bir Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan partizandır, son tahlilde 6+1’li masayı destekleyeceğim der. Günü kurtarır. Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa yanlış der, gerekçeleriyle neden desteklemeyeceğini açıklar. Gelecek nesilleri düşünür" ifadelerine yer verdi.

Gündem Haberleri

“İşte kanıt, işte yanıt…”
İmamoğlu'nun oteldeki görüntülerinin ardından emniyetten açıklama geldi
İstanbul’da 3’üncü miting alanı belli oldu
Yaşı belli oldu
Kamera bantlanması rutin bir uygulama