Tekin 'Halkın Otobüsü' ile İzmir'de

'Halkın Otobüsü' adını verdiği seçim otobüsüyle İstanbul’da seçim startını veren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İzmirlilerle bir araya geldi.

Özgür TUĞRUL/ YURT

Tekin, sokakta insanlarla dertleşti, esnafla sohbet etti. Tekin, vatandaşların Cumhurbaşkanlığı seçimi ne olacak sorusuna, “Kamuoyundaki anketlerde AKP’nin yüzde 42 oy alacağı gözüküyor, kim verecek ona bu oyu merak ediyorum. İş bitmiş Muharrem İnce’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.

"AKP'YE YOL VERECEKLER"

Tekin, 24 Haziran’da sandığa gidip, hem Muharrem İnce’ye, hem de CHP’ye oyunu vermesi gerektiğini belirterek, “16 yıldır ülkeyi yönetenler bugün ‘Bize oy verin tüm sorunları çözeceğiz’ diyorsa, ortada artık çözemedikleri büyük bir sorun var demektir. Kendileri de gidici olduklarının farkında. Vatandaşlarımız 24 Haziran’da ve gerekirse 8 Temmuz’da, AKP’ye ve Erdoğan’a oy değil ama yol vereceklerdir” diye konuştu.

Güncel Haberleri

Meteoroloji'den peş peşe sağanak uyarısı: Listede İstanbul da var!
'Ahbap' soruşturması: 4 isim daha ifade verecek
Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Köy korucusu tutuklandı
Resmi Gazete'de yayımlandı: 115 maden sahası ihaleye çıkarılacak
AYM'den 'Sivas Katliamı' kararı