Thodex soruşturmasında yeni gözaltılar… Özer’in kaçışına yardım eden isimler alındı…

Kripto para borsası firması Thodex’e yönelik başlatılan soruşturmada, kritik bir gelişme yaşandı. Daha önce gözaltına alınların ve Arnavutluk’tan gelen bilgiler ışığında polis yetkilileri, yeni isimleri gözaltın aldılar.

Kripto para borsası firması Thodex’e yönelik başlatılan soruşturmada, kritik bir gelişme yaşandı.  Daha önce gözaltına alınların ve Arnavutluk’tan gelen bilgiler ışığında polis yetkilileri, yeni isimleri gözaltın aldılar. Gözaltına ilişkin sayı yada isim verilmezken emniyet yetkilileri şirket sahibi Faruk Fatih Özer ile irtibatlı şahısların sorgulandığını ifade ettiler.

20 Nisan'da Arnavutluk'a kaçan Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ederken, Arnavutluk'ta yürütülen soruşturma kapsamında Özer ile ilişkisi olduğu tespit edilen bazı şüpheliler gözaltına alındı.

İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen şüphelilerin Özer'in Arnavutluk'a kaçışına da yardım ettikleri öğrenildi.

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak