THY'den iki il için ek sefer kararı

Türk Hava Yolları, Van Ferit Melen Havalimanı’nda yapılacak tadilat çalışmaları nedeniyle 1 Mayıs ile 5 Aralık tarihleri arasında Muş ve Ağrı’ya ek seferler planladıklarını duyurdu.

Van Ferit Melen Havalimanı’nda yapılacak tadilat çalışmaları nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) yolcuların mağdur olmaması için Muş ve Ağrı’ya ek seferler planladıklarını açıkladı.

 Konuyla ilgili olarak havayolu şirketinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli yolcularımız, Van Ferit Melen Havalimanı’nda gerçekleştirilecek tadilat çalışmaları nedeniyle; 1 Mayıs-5 Eylül 2025 tarihleri arasında uçuşlarımız sınırlı tarife ile gerçekleşecek. 5 Eylül-5 Aralık 2025 tarihleri arasında ise havalimanı geçici olarak kapalı olacaktır. Bu süreçte yolcularımız için Muş ve Ağrı havalimanlarına ek seferler planlanmıştır” denildi.

Güncel Haberleri

Askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı
Marmara'nın 'efendisi' geri döndü! Tanesi 400 liradan tezgaha indi...
TOKİ başvurularında dolandırıcılık operasyonu: 5 ilde 8 gözaltı
Binden fazla koyun şehir merkezinde yürüdü
2026 yılının kelimesi belli oldu: 'Maxxing' ne demek, neden seçildi?