TKP'li Kemal Okuyan, Hulusi Akar'ın o sözlerini değerlendirdi: "Ya ülkeyi savaşa sokacak ya da insanımızı birbirine kırdıracak"

AKP'nin Kayseri Aday Tanıtım Toplantısı'nda "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarına karşı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diye yanıt verdi. TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan'dan Akar'ın sözlerine yanıt gecikmedi.

AKP'nin Kayseri Milletvekili adayı olan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, partisinin aday tanıtım toplantısında askerî operasyonlardan bahsettiği sırada yükselen "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarına "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diye yanıt verdi.

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan ise Akar'ın ne anlama geldiğini açıklaması gereken o sözlere yanıt verdi. 

"BAŞKA BİR AÇIKLAMASI VAR MI?"

İzmir'de partisinin semt evi açılışında konuşan Okuyan, Akar'ın ifadeleriyle ilgili "Bir savunma bakanı bunu söylüyorsa Türkiye'yi savaşa sokacak demektir. Niye bizim gençlerimiz, yoksul ailelerin gençleri ölecek? Kim için? NATO için! Ya da bu ülkede insanlarımızı birbirine kırdıracaklar. Başka bir açıklaması var mı?" dedi.

Gündem Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!
DEM Parti'nin yeni yol haritası belli oldu