Topkapı Sarayı'nda skandal: Topbaş'ın oğluna 'gecekondu' restoran

Topkapı Sarayı’nda bulunan ve AKP'li eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yeğeni Emre Kocadağ'ın işlettiği Karakol Restoran’da, ani bir şekilde restoranı büyütme çalışması başlatıldı.

Topkapı Sarayı’nda bulunan ve İstanbul eski belediye başkanı Kadir Topbaş’ın yeğeni Emre Kocadağ’ın "Emirgan Sütiş" ismiyle işlettiği Karakol Restaurant’ta ani bir şekilde büyütme çalışması başlatıldı.

Turizmgüncel'de yer alan habere göre, genişletme çalışmasıyla birlikte Aya İrini’nin önünün inşaat alanına döndüğü ve restoranın 4-5 kat büyütüldüğü belirtildi. Restoranı genişletme çalışmasının hangi izinle yapıldığının sorulması üzerine yetkililerin, "genişletme çalışması bakanın izni, özel kalemin takibiyle yapılıyor" cevabını verdiği öğrenildi.

Güncel Haberleri

İşte Türkiye'nin gerçek sorunu!
Türkiye'nin en yaşanabilir 10 şehri belli oldu
Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı
'Beni betona gömmek istiyor'
'Keşke 13 yıl halkı sevindirseydiniz'