TRT'nin kapıları Sinan Oğan'a açıldı! Medya ambargosunu Erdoğan'ı destekleyerek deldi

14 Mayıs seçimleri öncesi adaylığı süresince 'medya ambargosu'ndan şikâyetçi olan Sinan Oğan, Erdoğan'a destek açıklaması yaptıktan sonra o ambargoyu deldi.

14 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan ve ilk tur cumhurbaşkanlığı seçiminde %5,17'lik oya erişen, ancak seçimin ikinci tura kalmasıyla Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'ı desteklediğini açıklayan Sinan Oğan, seçim öncesinde sık sık 'medya ambargosu'ndan şikâyetçi oluyordu.

Ancak Sinan Oğan o ambargoyu Erdoğan'a destek açıklaması yaptıktan sonra delmişe benziyor. Oğan, Twtiter'dan yaptığı paylaşımda TRT'de canlı yayına katılacağını açıkladı.

Canlı yayın bağlantısı da paylaşan Oğan, "Bu akşam saat 22.30'da @trthaber 'de @cimenfatih_ 'in sunduğu "Birinci Sayfa" Programı'nın canlı yayın konuğu olacağım." ifadelerini kullandı.

 

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’