Tunceli Valiliği harekete geçti! 'Tuvalet açılışı' paylaşımları hakkında yasal işlem başlatıldı

Tunceli Valiliği, sosyal medyada çok kez paylaşılan 'tuvalet açılışı' iddialarına karşı yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Tunceli Valiliği, sosyal medyada gündem olan açılış programı ile ilgili açıklama yaptı. 

Yaşam konteynerlerinin de bulunduğu alanda yapılan programın 'tuvalet açılışı' gibi gösterildiği belirtilen açıklamada sosyal medyadaki 'Tuvalet açılışı yaptılar' paylaşımları hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

"KAMUOYUNU YANILTMAK VE YANLIŞ ALGI OLUŞTURMAK"

Tunceli Valiliği'nin açıklamasında, "Bazı basın ve yayın organları ile bir kısım sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyunu yanıltmak ve yanlış algı oluşturmak üzere 'Tuvalet açılışı yaptılar' şeklinde paylaşımlar yapılmakta, algı oluşturulmak istenilmektedir. Bugün Valimizin, DAP idaresi yetkililerinin, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve üyelerinin, ilgili kurum temsilcilerimizin ve de üreticilerimizin katılımıyla ilimiz genelinde yıl içerisinde yapımı tamamlanan tarımsal sulama projelerinin, hayvan içme suyu tesislerinin, mera ıslah projelerinin, mera ve yayla yolu projelerinin tanıtım programı yapılmış, tamamlanan projelerin temsilen açılışları gerçekleştirilmiştir. Ayrıca aynı program dahilinde yaylalarda üreticilerimizin yaşamını kolaylaştırmak üzere içlerinde banyo, lavabo ve benzeri kılık kıyafet değiştirme alanı bulunan taşınabilir yaşam konteynerlerinin üreticilerimiz adına Tunceli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ne teslimi gerçekleştirilmiştir" denildi.

Gündem Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu kurultay davasına katılacak mı?
Özgür Özel, Muharrem İnce'yi partiye davet etti!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık tahliye edilecek mi?
İBB operasyonu kapsamında bir iş insanı daha itirafçı oldu!
Kusura bakmayın gülüyorum...