Türkiye bu akşam bunu konuşuyor... AA'yı kim yönetiyor?

Uzun bir süredir seçim bilgilerini paylaşmayan Anadolu Ajansı, sessizliğini koruyor. Bu skadalla Anadolu Ajansı'nın başındaki isim de merak konusu oldu.

Bir seçim klasiği değişmedi. Türkiye seçim günü siyasi partileri ya da Yüksek Seçim Kurulu'nu değil yine Anadolu Ajansı'nı konuştu.

Ajans yine sonuçları "birilerinin istediği" şekilde sundu.

Sonuçlar İzmir'de bile AKP'nin farkıyla açıldı. AKP’nin kaybedeceği İstanbul'a gelince seçim sonuçları dondu kaldı.

Peki her seçimin "kahramanı" Anadolu Ajansı'nı kim yönetiyor?

AKP İstanbul İl Gençlik Kollarının Kurucu Başkanlığı'nı yapan Şenol Kazancı, Erdoğan ile birlikte başdanışman kadrosuyla Cumhurbaşkanlığına geçmişti.

Bilal Erdoğan'ın da okuduğu Kartal İmam Hatip Lisesi kökenli olan ve üniversite yıllarından itibaren Erdoğan ile birlikte olan Kazancı, Albayrak Grubu'nun da avukatlığını yaptı.

TV Net'te yöneticilik yapan Şenol Kazancı, Yeni Şafak'ta da yazarlık yaptı.

AA’nın başındaki isim Şenol Kazancı'nın ismi 17 Aralık operasyonları sonrası FETÖ tarafından sızdırılan ses kayıtlarında da geçiyordu. 

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu