Türkiye-İsrail arasında havacılık anlaşması! 71 yıl sonra bir ilk

İsrail’in Ankara Büyükelçiliği, Türkiye ve İsrail arasında yeni bir sivil havacılık anlaşmasının paraflandığını duyurdu.

Büyükelçiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “İki ülke arasında havacılık alanında 71 yıl aradan sonra imzalanacak bu ilk anlaşma ikili ilişkilerin iyileştirilmesi yolunda önemli bir mihenk taşı” dendi.

İsrail Büyükelçiliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye ve İsrail arasında bugün yeni bir sivil havacılık anlaşmasının paraflandığını duyurdu. Paylaşım şöyle:

"ÖNEMLİ BİR MİHENK TAŞI"

“Hafta boyunca süren müzakerelerin sonunda, bugün, Türkiye ve İsrail arasında yeni bir sivil havacılık anlaşması paraflandı. İki ülke arasında havacılık alanında 71 yıl aradan sonra imzalanacak bu ilk anlaşma ikili ilişkilerin iyileştirilmesi yolunda önemli bir mihenk taşı.”

Güncel Haberleri

Ankara'da NATO Teyakkuzu: Esenboğa Havalimanı'nda Hava Trafiğine Kısıtlama Geliyor
Komedyen Deniz Göktaş tutuklandı: İki suçlama yöneltildi!
Gözaltına Alınan Komedyen Deniz Göktaş Adliyeye Sevk Edildi
Uzayda üremek mümkün mü?
Resmi Gazete'de yayımlandı: Arı zehri üretiminde şartlar değişti