Ülker'de flaş istifa!

Ülker’in tepki çeken 1 Nisan reklamının ardından Plasenta Conversation Agency’nin ajans başkanı ve yönetici kreatif direktörü Cem Batu, ajanstaki görevlerinden istifa etti.

Ülker’in, 1 Nisan’a özel hazırladığı ‘kardeşlik’ temalı reklam filminin ‘iktidara kumpas’ olarak yansıtılması üzerine çıkan darbe söylentilerine reklam şirketinden yanıt gelmişti. 


Plasenta Conversation Agency, yaptığı açıklamada, “Söz konusu reklam kampanyasının fikri, stratejisi ve söylemleri şirketimiz tarafından hazırlanmamıştır” denilmişti.

Önceki gün yapılan bu açıklamanın ardından istifa geldi. PlasentaCA’nın internet sitesinden yapılan duyuruda “Cem Batu, Plasenta Conversation Agency Ajans Başkanı ve Yönetici Kreatif Direktörü görevlerinden istifa etmiştir” denildi.

İşte o açıklama:

Güncel Haberleri

MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı'nın ölümünde yeni ayrıntı: Ortağı açıkladı!
Ekran bağımlısı gençlerde 'gece kaydırması' tehlikesi
Yapay zeka devlerinden hükümetlere çağrı: Sınırları aşan teknolojiye fren yapmaya hazır olun
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın sosyal medya hesabına da erişim engeli getirildi