Ülkü Ocakları başkanından Metin Uca'ya tehdit!

Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç tarafından tehdit edildiğini duyurdu.

Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç tarafından tehdit edildiğini duyurdu. 

Uca, twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Ülkü ocakları İstanbul İl Başkanı olarak Sn Bahçeli’ye verdiğim yanıt için beni tehdit edip kafa çökertmeden söz edeceğinize sayın başkanınız @sinanates16 nın Beşiktaş ÜO’dan yetişme örneğini verdiği sayın Aziz Sincar gibi beyin kullanma gücünü ironiyi mizahı anlamaya çalışın”

Aktunç twitter hesabından, "@MetinUca İstanbul’un herhangi bir sokağında bir gün karşılaşırsak eğer, işte o zaman diz çökmek ne demek, kafa çökertmek ne demek sana itina ile anlatacağım !" diye tweet attı.

Güncel Haberleri

AYM'den 'Sivas Katliamı' kararı
'Obsession' filmi sosyal medyada tartışma yarattı: Sevgi ne zaman saplantıya dönüşüyor?
Serenay Sarıkaya’dan milyonluk reklam anlaşmaları
KKKA kabusu sürüyor... Tokat'ta bir kişi hayatını kaybetti
Yönetmen Ezel Akay ve kardeşi gözaltına alındı