Ümit Özdağ, Kayserispor - Fenerbahçe maçına gidecek: "Ben bu maça gideceğim"

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Fenerbahçe taraftarının yasaklandığı Kayserispor - Fenerbahçe maçına gideceğini duyurdu.

"Hükümet istifa" sloganlarının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tehditlerinin ardından güvenlik iddiasıyla Kayserispor- Fenerbahçe maçında sarı lacivertli taraftarın stadyuma alınmayacağı duyuruldu.

"BEN GELEYİM SİZ ALMAYIN"

Verilen karara büyük tepki vardı. Ümit Özdağ  da Fener taraftarına uygulanan sansüre maça giderek tepki vereceğini şu sözlerle duyurdu:

"Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Ben Beşiktaş taraftarıyım. (Galatasaray ve Trabzonspor’un sevgili taraftarlarının haklı demokratik tepkisini de bekliyorum) Ben Türk futbolunu seviyorum. Ve ben bu maça gideceğim. Ben geleyim siz almayın."

Güncel Haberleri

Selahattin Demirtaş'tan Deniz Göktaş’a mektup: ‘Koltuğuma göz dikmeni takdirle karşıladım...'
Deniz Göktaş'ın gösterisi gündemde: İsmail Saymaz soruşturma açıldığını söyledi
Tamar Tanrıyar gözaltına alındı
Masa başı çalışanlar dikkat: Her saat başı 5 dakikalık mola verimliliği artırıyor
Deniz Göktaş'tan 'kaçtı' iddiası üzerine açıklama: 'Uzun yıllar ülkede olacağım'