Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, kendisine yönelik iddialara ilişkin savcılığa başvurması çağrısında bulunmuştu.
Özdağ yaptığı paylaşımda şöyle demişti:
"Süleyman Soylu dün bir basın açıklamasında, benim Amerikan aparatı olduğumu ve bundan dolayı bana operasyon çocuğu dediğini ifade etti. Süleyman, bu konuda elinde ne bilgi ve belge varsa bunlar hemen savcılığa ilet. Sana bir hafta süre veriyorum."
Özdağ ayrıca, Soylu'nun ABD ile temaslar kurduğunu bu temaslardan Erdoğan'ın haberi olduğunu ve Soylu'nun parti kurma çalışması içinde olduğunu öne sürmüştü. Özdağ'dan yeni paylaşım geldi.
Zafer Partisi lideri Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:
"HESAPLARIMDAN YAYINLAYACAĞIM VİDEOYU İZLE"
"Sana bir hafta süre vermiştim, süre doldu Süleyman! Bu akşam 21.00'de sosyal medya hesaplarımdan yayınlayacağım videoyu izle!"