Ümit Özdağ, Zafer Partili belediyelerin sığınmacılara karşı ayrımcılık yapacağını 'ABD Ohio' örneğiyle açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlerde Zafer Partisi tarafından kazanılan belediyelerin sığınmacılara karşı ayrımcılık yapacağını dikkat çeken bir örnekle anlattı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlerde Zafer Partisi tarafından kazanılan belediyelerin sığınmacılara karşı nasıl bir politika uygulayacağını açıkladı.

Fatih Altaylı'nın Youtube kanalına konuk olan Özdağ, sığınmacılara karşı ayrımcılık uygulayacağını resmen açıkladı. Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"DÜKKAN AÇMA İZNİ VERMEYECEĞİZ"

"Sığınmacılara dükkan açma izni vermeyeceğiz. Bir apartman dairesinde bir aileden fazla insanın oturmasına izin vermeyeceğiz.

"PARKLARDAN VE BELEDİYES TESİSLERDEN YARARLANMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Türk vergi ödeyicilerinin paralarıyla inşa edilen parklardan, belediye tesislerinden sığınmacıların yararlanmasına izin vermeyeceğiz, bir yeri göstereceğiz. Burası sığınmacı parkı diyeceğiz. Evet, ayrımcı.

"OHIO'DAKİ ABD'Lİ YILLIK 10 BİN VERİRKEN, SİZ ÇOCUĞUNUZU GÖNDERDİĞİNDE 30 BİN VERİYOR, AYRIMCILIKSA AYRIMCILIK"

Siz çocuğunuzu ABD Ohio'ya gönderin. Ohio'da üniversiteye sizin vereceğiniz 30 bin dolarsa yıllık, Ohio'daki çocuk 10 bin dolar ödüyor. Ayrımcılıksa ayrımcılık. 

"UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Gaziantep'te Antepliler vergilerini verdiği parklarda kendileri oturamıyorlar. Zafer Partisi'ne oy verdikleri takdirde ilçelerde uyuşturucuyla yoğun bir mücadele yapacağız belediye ile."

Gündem Haberleri

Resmi Gazete'de yayımlandı
Yurt Gazetesi Temsilcisi Abdullah Ağırkan’dan AK Parti İBB Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş’a Ziyaret
3 sizden 3 bizden görevlendirin...
RTÜK'ten Sözcü TV, Halk TV, NOW TV ve Tele1'e ceza
Cem Küçük'ten dikkat çeken bakanlık önerisi geldi